Nobena skrivnost ni, da je Ford med najbolj znanimi in priznanimi znamkami v svetu avtomobilizma. Prav tako to ni nobeno presenečenje, če vsaj malo poznamo ponudbo njihovih vozil. Pod to znamko namreč najdemo vse, od kompaktnih osebnih avtomobilov do velikih športnih terencev, družinskih avtomobilov, gospodarskih vozil in še česa. Gotovo bo moč v Fordovi ponudbi najti idealno rešitev za prav vsako situacijo.

Morda bo najboljša izbira Ford Fiesta, ki prinaša dobrodošlo okretnost in varčnost za učinkovito vožnjo po mestnih ulicah. Ta avto je dovolj kompakten, da se odlično znajde tudi na kakšnih ožjih cestah, predvsem pa seveda na parkiriščih in drugje, kjer ni prav veliko prostora. Ford Fiesta je idealen osebni avtomobil za tiste, ki ne potrebujejo veliko prostora, a bi radi koristili vse prednosti sodobnih avtomobilov. Že s tem ta model pokriva potrebe široke palete kupcev, zato ni čudno, da je prav Ford Fiesta med najbolj prodajanimi avtomobili znamke Ford.

Na drugi strani spektra najdemo Ford Edge, ki predstavlja vrhunec zmogljivosti in prostornosti. Elegantni športni terenec bo navdušil prav v vsakem oziru, tudi z dizajnom in vizualno podobo. Ford Edge je prestižno vozilo, namenjeno tistim, ki želijo v vožnji uživati brez kompromisov. To vozilo se odlično obnese v vsaki situaciji, še posebej na dolgih poteh ali zahtevnih terenih, torej v okoliščinah, v katerih se najbolj izkažejo prednosti in inovacije pri zagotavljanju udobja. Poleg tega je Ford Edge tudi varen in varčen, s tem pa nedvomno najboljša izbira za najzahtevnejše voznike.

Ford Fiesta in Ford Edge sta zgolj ponazoritev pestre ponudbe vozil znamke Ford. Težko bi našli kakšno nišo, ki je ne bi Ford zapolnil s katerim izmed svojih modelov avtomobilov. Še tako zahtevni vozniki bodo v njihovi ponudbi našli pravi odgovor na svoje potrebe, zato se vsekakor splača pobrskati po zbirki avtomobilov znamke Ford.

Categories: Drugo