Nekoč je pogumen in neustrašen pomorščak odplul na širno modro morje. Spretno je krmaril svojo ladjo v velikih valovih, ponoči pa opazoval svetle zvezde in se po njih ravnal na mokri poti oceana. Po dolgih, samotnih dneh, polnih nevarnosti v hudo razburkanem morju, je vrgel težko sidro svoje barkače v toplo, turkizno morje, in končno spet stopil na trda tla kopnega, ki mu ni vedel imena. Po njegovi zaslugi danes vemo za prekrasno otočje, ki mu rečemo Karibi.

Kako si lahko vi ogledate te rajsko lepe otoke? Pojdite z nami na križarjenje, Karibi na luksuzni križarki omogočijo doživetje duha neustrašnega pomorščaka. Zagotavljamo vam, da se boste usodno zaljubili v ta prečudoviti košček našega planeta in ga hoteli vzeti s seboj domov, da bi ga imeli zase za zmeraj. Na belem pesku čudovitih plaž že skoraj nezemeljske lepote, boste opazovali kako morje poljublja nebo. Gotovo so za križarjenje Karibi lahko odlična ideja za nepozabno darilo za vas same, ali pa za nekoga, ki ga ljubite kot sonce ljubi ocean .

Križarjenje Karibi? Hmmmm … nesramno dobra ideja!!

Če vam letos ne uspe uresničiti te pravljice, se še vedno lahko podate na zanimivo in udobno potovanje, ki ga ponuja za križarjenje Jadran. Bodite odprtega duha in postanite aktiven pisec zgodbe vaših spominov na atraktiven dopust, ki ga nudi le tovrstno preživljanje dopustniških dni. Nič vam ne stoji nasproti. Enkratna priložnost čaka, da ji izrečete svoj da … Da se odločite in izberete za križarjenje Jadran in se tako naužijete lepot Jadranskega morja, njegovih neštetih otokov in otočkov, golih skal in zelenih borovcev, divjih, skritih plaž in zavitih uličic starih obmorskih mest. Poletje vam ponuja svojo roko, da vas popelje v svet trdo preizkušenih ribičev, s kožo ožgano od sonca in soli. Poleg tega je za križarjenje Jadran prava izbira za povrnitev telesnih in duševnih moči, ki jih boste še kako potrebovali v preganjanju mrzlih in sivih zimskih dni.

Categories: Potovanje