Apple prenosnik je pogost vpis v internetne brskalnike, saj nas vsako leto podjetje Apple preseneti z novim modeli prenosnikov in novimi napravami. Najbolj priljubljen med njegovimi napravami je MacBook Pro, ki v novem modelu skriva veliko inovacij, ki bodo uporabnikom lajšale delovni proces in omogočale enostavno uporabo.

Apple prenosnik imajo dodano izjemno novost, ki se imenuje TouchBar. To je trak na tipkovnici, ki je narejen v celoti iz steklenega materiala. Ta nam omogoča takojšen dostop do različnih orodij, ki so na voljo. TouchBar nadomešča sistemske tipke, ki uporabnikom Apple tehnologije že zelo znane. Ta interaktivni trak omogoča upravljanje z glasnostjo ter svetlostjo ekrana. Ker je občutljiv na dotik, ga enostavno upravljamo z dotikom prstov.

Apple prenosnik ima seveda vgrajen tudi TouchID, preko katerega s pomočjo prsnega odtisa prenosnik odklepamo samo mi. To nam prinaša dodatno varnost. To funkcijo so imeli najprej vgrajeno le pametni telefoni Apple, sedaj pa je na voljo tudi pri prenosnikih. Najbolj pomembna inovacija pa je zagotovo hitrejša grafika in močna baterija, ki vzdrži tudi 10 ur konstantne rabe računalnika.

Računalniki Mega imajo vgrajen SSD disk

Računalniki Mega so vedno veljali za zmogljivejše in boljše od ostalih. Njihove kapacitete presegajo kapacitete ostalih blagovnih znamk. Pohvalijo se lahko s svojo 25 letno tradicijo. Lahko jih uporabljam v različne namene. Narejeni so iz kakovostnih komponent, so izjemno funkcionalni in perfektno sestavljeni. Blagovna znamk se lahko pohvali tudi s tem, da je prestala SIQ teste v Sloveniji

Računalniki Mega so znani tudi po temu, da popolnoma izpolnjujejo ENERGY STAR pogoje, kar pomeni da imajo evropski okoljski znak. Vse ki ste ekološko usmerjeni bi morali kupiti tak računalnik, saj certificirano skrbi za čisto in zdravo naravo.

Računalniki Mega se nahajajo pri vseh boljših ponudnikih računalniške opreme in vam zagotavljajo brezhibno delovanje in dolgoletno uporabo.

Categories: Drugo