Če si želite, da bi lepe sončne dneve raje kot v zaprtih prostorih preživljali zunaj, je letna kuhinja prava rešitev za vas. Večina izmed nas veliko časa preživi v zaprtih prostorih, zato je kuhanje zunaj na svežem zraku definitivno nekaj najboljšega.

Izdelava letne kuhinje ne traja dolgo časa, zato imate še vedno čas, da se odločite in začnete načrtovati vašo novo kuhinjo in končana bo še pred poletjem. Nato pa vas čaka neskončno nepozabnih piknikov, kosil ter večerij z vašimi bližnjimi.

Izdelava letne kuhinje vam bo ob poletnih dneh pričarala nekaj novega v vaš dom.

Žar za vse, ki obožujete kuhanje v naravi

Žar je priročen izdelek, ki je na svetu poznan že dolgo. Naredili so več vrst žarov: plinski, žar na oglje, električni žar, vgradni ali prenosni žar, keramični ter peletni žar. Vsak ima svoje prednosti ter slabosti. Ugotovite, kaj vi pričakujete, da bo vaš novi žar imel, nato pa se odločite za nakup. V trgovini se posvetujte s prodajalcem in pridobite nove informacije, ki vam bodo pripomogle k lažji izbiri pravilnega žara za vas.

Žar je priljubljen predvsem, ko greste na dopust, ker si lahko topel obrok hrane pripravite kar na plaži ali sredi hribov. Narejeni so iz nerjavečega jekla, kar nam omogoča dolgo uporabo. Prav tako pa na njem lahko pečete vse vrste mesa, zelenjavo ter ribe. Prav tako pa tudi otroci obožujejo meso z žara, ki ima drugačen okus kot meso, ki je pečeno na ponvi v domači kuhinji. Odkrivajte nove okuse in prepričajte sebe ter svoje najbližje, da ste pravi mojster za peko vse vrste hrane na žaru. Prav tako pa je večina žarov zložljiva, kar pomeni, da nam ne vzame veliko prostora, ampak ga po končani uporabi preprosto očistimo ter pospravimo na mesto, kjer nam ne bo v napoto.

Categories: Dom