Če bi vas vprašali, od česa je odvisna sreča vašega hišnega ljubljenčka, bi nam kaj hitro znali odgovoriti, da tudi od prehrane, ki mu jo vsakodnevno namenjate in to je tudi povsem res. 

 

Kakovostna hrana za pse mora biti narejena iz svežega mesa. Temu morajo biti dodane še rastline in omejene količine ogljikovih hidratov, ki poskrbijo za še več mišične mase ter lepo in svetlečo dlako. Če boste posegali po taki pasji hrani, jo bo vaš pes potreboval manj, prav tako bo manj obremenjen tudi njegov organizem. 

 

Zdrava hrana za pse torej prinaša več zdravja, več mišične mase in nenazadnje tudi sijočo in zdravo hrano. Naravne sestavine v kakovostni hrani za pse omogočajo enostavno in hitro prebavo ter veliko manj obremenjena jetra, ledvice in koža. Za lepo in sijočo dlako pa najbolje poskrbijo sveže meso ter hladno stiskana olja ter naravne sestavine.  

 

Suha hrana za pse – kakovostna in ugodna 

 

Ne glede na to, ali pri vas za pasjega ljubljenčka prevladuje suha ali mokra hrana, obe vrsti hrane morata biti v zadostni meri kakovostni, torej narejeni iz najboljših sestavin. 

 

Kakovostna suha hrana za pse se nahaja v specializiranih trgovinah, kjer boste lahko izbirali med številnimi vrhunsko priznanimi proizvajalci. Zagotovo je taka hrana za psa nekoliko dražja od tiste, ki jo kupite v navadnih trgovinah z živili, vendar vam bo na dolgi rok domači ljubljenček zelo hvaležen. 

 

Suha hrana za pse je izjemno priročna in jo psu lahko postrežete na enostaven način tudi izven vašega doma oziroma njegovega prostora. Vsekakor pa mu morate v takih situacijah zagotoviti tudi mokro hrano, ki jo psi na splošno prav tako zelo obožujejo. 

 

Categories: splošno