Steklene predelne stene so izjemno eleganten način za ustvarjanje manjših prostorov znotraj večje pisarne. Veliko modernih podjetij je zasnovanih tako, da so delavci nameščeni v enemu večjemu prostoru, kjer ima vsakdo svojo pisalno mizo ter računalnik. V kolikor si želimo v tak prostor vnesti malce več zasebnosti, lahko s steklenimi predelnimi stenami pregradimo del pisarne ali vsakemu izmed delavcev oblikujemo lastno manjšo pisarno. 

Steklene predelne stene lahko nameščamo tudi po dolgih hodnikih, ki vodijo do pisarn različnih delcev. S stekleno predelno steno zelo enostavno ločimo prostore, saj je izvedba in montaža takšnih sten izredno enostavna in hitra. Po naročilu predelnih sten vam po izdelavi lahko v enem dnevu uredijo pisarne tako, kot si želite. Pri tem pa ne bo oviran delovni proces delavcev. 

Steklene predelne stene niso predraga investicija. Ravno zato jih namešča vedno več podjetij. Veliko ponudnikov s steklenimi predelnimi stenami lahko najdemo na spletu, kjer bomo poleg predstavitve našli vse potrebne informacije o cenah, različnih modelih ter o postopkih izdelave. 

Steklene drsne stene za izhod na teraso

Steklene drsne stene lahko postavimo v dnevno sobo in si tako uredimo enostaven način prehoda na teraso. Poleg tega nam bo steklena drsna stena dovajala ogromno svetlobe skozi celo leto. 

Steklene drsne stene lahko uporabimo tudi pri izdelavi zimskih vrtov, ki so vedno bolj aktualni. V zimskem vrtu lahko skozi celo leto uživamo na svoji najljubši zofi, saj ga v poletnem času lahko spremenimo v odprto teraso, tako da odpremo vsa drsna vrata. Pozimi pa se prostor spremeni v izredno prijeten kotiček, kjer imamo veliko svetlobe in rastlin. 

Steklene drsne stene imajo enostaven način odpiranja in nam v stanovanju ali hiši ne porabijo preveč prostora. To je idealno predvsem za manjša stanovanja, kjer si ne moremo privoščiti navadnega tipa vrat, saj imamo na voljo premalo prostora. 

Categories: splošno