Motorna žaga Stihl se nam po določenem obdobju vsakodnevne uporabe, lahko tudi pokvari. V takšnem primeru je najbolje, da se za pregled in popravilo obrnemo za strokovnjake, ki imajo pooblaščen servis za vse naprave blagovne znamke Stihl. Serviser bo okvarjeno motorno žago temeljito pregledal in hitro poiskal izvor težave. 

Motorna žaga Stihl, ki ne bo imela večjih okvar, bo v rokah pravega strokovnjaka, hitro spet delovala. Ta bo poskrbel, da bo naročil rezervne dele in jih zamenjal. V kolikor pa bo okvara večja in se motorne žage ne bo izplačalo popravljati, nam bo priporočil nakup novega modela, ki nam bo enako dobro koristil. 

Motorna žaga Stihl je narejena brezhibno, zato so okvare izredno redke in se dogajajo le občasno. Ko pa potrebujemo kakšen rezervni del, ga lahko enostavno naročimo pri serviserju ala pa kar preko spletu, kjer so na voljo rezervni deli za vse tipe in modele različnih motornih žag Stihl. 

Husqvarna LC 356 AWD za košnjo zahtevnih trat

Husqvarna LC 356 AWD je izredno zmogljiva kosilnica, s katero bomo lahko kosili tudi tam kjer je teren nepredvidljiv in zahteven. Velikokrat moramo pokositi tudi kakšen predel kjer površina ni ravna in enostavna za košnjo. Pri takšni košnji potrebujemo primerno kosilnico, s katero pri delu ne bomo imeli težav. 

Husqvarna LC 356 AWD ima pogon na vsa štiri kolesa in nam bo omogočala hitro in enostavno delo. Primerna je tudi za košnjo na strmih naklonih in pobočjih. Z njo lahko pokosimo travo tudi v jarkih, saj ima izredno trpežen mehanizem. Uporabljamo jo lahko na travnikih, ki že dolgo niso bili pokošeni, saj ima izredno močna rezila, ki so kot tudi razrasli robidi in manjšemu grmovju. 

Husqvarna LC 356 AWD med košnjo travo lahko shranjuje v košari ali pa jo pri strani izmeče na že pokošeno površino. 

Categories: splošno