Teambuilding se navadno izvede za določeno skupino sodelavcev, ki vsakodnevno tesno sodelujejo. Le redka podjetja izvedejo teambuilding za celotno podjetje v enem dnevu. Pomembno je namreč, da se v določeni aktivnosti povežejo sodelavci, ki delajo na istem področju in so tako tudi nagrajeni. Vsak oddelek v podjetju ima tudi svoje specifične zahteve, ki jih bomo tako najlažje zadovoljili. Težko je namreč prirediti nekaj, kar bo primerno za vse zaposlene enega podjetja. Le če se posvetimo posamezni skupini, lahko organiziramo odličen spoznavni dan, ki bo navdušil vse udeležence. 

Teambuilding največkrat potekajo kar v Sloveniji, ki ima ogromno kraje v katere se lahko podamo. Eden izmed lepših teambuilding-ov je vožnja z električnimi kolesi. Organizator bo tako delave odpeljal v enega izmed slovenskih krajev in tam se bo začela zabavna vožnja, ki bo trajala več ur. Ker bodo udeleženci imeli električno kolo, se pri kolesarjenju ne bodo preveč utrudili in bodo z lahkoto premagovali tudi večje vzpetine. Tako bodo lažje uživali v lepotah narave, ki jih bo obdajala. 

Teambuilding bo tako zagotovo uspel in bo dolgo ostal v spominu vseh udeležencev. 

 

Escape room za otroke v okolici Ljubljane

Escape room za otroke je odličen način zabave najmlajših, ki so vedno pripravljeni na nove izzive. Ko eden izmed naši otrok praznuje rojstni dan, si želimo, da bi imel lepo zabavo, na kateri bi vsi brezskrbno uživali. Kdor doma nima primernega prostora, se lahko odloči za escape room, ki je odličen način zabave in povezovanja.

Escape room za otroke mora biti prilagojen za njihovo starost, kajti v obratnem primeru, se najmlajši ne bodo zabavali, temveč se bodo dolgočasili. V Ljubljani in v njeni okolici imamo na voljo več različnih sob pobega. Lahko se odločimo za notranjo ali zunanjo sobo pobega. Pri najmlajših je včasih bolje, da si izberemo tisti v naravi, da bodo poleg sobe pobega lahko uživali tudi na prostem. 

Categories: splošno