Raftanje na Soči je odličen način sprostitve, ki se ga lahko udeležijo tudi starejši ljudje, ki bi radi preizkusili svoje adrenalinske sposobnosti ter se pozabavali in pognali kri po svojih žilah. Seveda bodo starejši izbrali traso, ki bo prilagojena in ne bo tako divja, kot tista, ki jo bodo izbrali mlajši. Vsekakor je tudi rafting na malce bolj umirjenih vodah zabavna in zanimiva izkušnja. Človeku omogoča mirno opazovanje narave in med raftingom nam tako ni potrebno neprestano paziti na ravnotežje. 

Raftanje na Soči vedno poteka popolnoma nadzorovano. Vodiči so izkušeni ter so na reki Soči opravili že ogromno spustov, tako da jo poznajo izredno dobro in vedo, kateri deli so bolj nevarni in kje je potrebno še bolj paziti. 

Raftanje na Soči je cenovno malce dražje, kot ostale aktivnosti na soči, vendar je s takšno ceno lahko poskrbljeno za vse kar potrebujemo, da opravimo varen in zabaven spust po reki soči. Priskrbljena je odlična zaščitna oprema, ki bo vsakomur omogočila brezskrbno zabavo v reki Soči. 

Skok s padalom v tandemu za zaljubljence

Skok s padalom v tandemu je odlična izkušnja za vse zaljubljene pare, ki se želijo preizkusiti tudi v kakšnem adrenalinskem športu in tako skupno izkusiti strah in veselje. Vsakdo, ki s padalom skoči prvič, mora skok opraviti z inštruktorjem, saj sam še nima dovolj znanja in potrebnih izkušenj za varen skok. 

Skok s padalom v tandemu pa vseeno lahko opravimo z ljubljeno osebo, saj lahko naš partner istočasno skoči z drugim inštruktorjem in tako sta v zraku istočasno. Skupaj premagata strah in skočita v prazno. 

Skok s padalom v tandemu je lahko popolnoma dokumentiran. Izbiramo lahko med slikanjem ali snemanjem skoka in tako bo skok za vedno ovekovečen v sliki ali v videu. Tudi ko bo minilo več let od skoka, bosta s partnerjem lahko pogledala v preteklost in se spomnila tistega nepozabnega dne. 

Categories: splošno