Zakaj bi za prenosnik namenili goro denarja, če so v zelo privlačni ponudbi po presenetljivo ugodni ceni na voljo računalniki, ki bodo zadostili še tako zahtevnim uporabnikom? Z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo se ponašajo refurbished računalniki, ki v mnogih situacijah predstavljajo najboljšo možno izbiro. To ne velja le za manj zahtevne uporabnike, ki se lahko sprijaznijo z vsako napravo, temveč tudi za zahtevnejše računalničarje, ki brskajo po ponudbi višjega zmogljivostnega razreda.

V vsakem primeru pa se je treba odločiti za zmogljiv, zanesljiv in vzdržljiv računalnik. Posegamo torej po napravah priznanih znamk, še posebej privlačne so tiste, ki slovijo po odličnem razmerju med kakovostjo in ceno. To so gotovo tudi prenosniki ASUS, ki so izjemno privlačna izbira za praktično vsakega uporabnika. Veliko prednost imajo prenosniki ASUS že v tem, da so na voljo v zelo široki ponudbi – v vsakem zmogljivostnem razredu je moč najti prepričljive predstavnike te znamke, običajno pa so ti modeli tudi cenovno zelo ugodni v primerjavi s konkurenčnimi modeli. Prav tako pa so prenosniki ASUS zastopani tudi med refurbished računalniki, kjer predstavljajo še boljšo izbiro, saj boljšega razmerja med ceno in zmogljivostjo preprosto ni mogoče najti. Refurbished računalniki so namreč takoj bistveno cenejši od novih računalnikov, čeprav so prav tako zmogljivi in zanesljivi. Če k temu dodamo še specifične prednosti znamke ASUS, dobimo zares ugodne ponudbe.

Tovrstne ponudbe bodo veseli predvsem zahtevnejši uporabniki, ki nimajo druge rešitve od izbire vrhunskega računalnika. Napredni prenosniki ASUS so na voljo med refurbished računalniki po izjemno ugodni ceni, s tem pa lahko prinesejo več sto evrov prihranka. Razlika v ceni je očitna, medtem ko zmogljivosti računalnikov ostajajo iste kot pri novih modelih. Vsekakor je to najbolj smiselna rešitev za tiste, ki želijo svojo investicijo kar najbolje izkoristiti, predvsem to velja za nakup računalnikov iz višjega zmogljivostnega razreda. 

Categories: splošno