Ljudje smo seveda zelo radi urejeni in veliko poudarka damo na svoj videz. Sam videz je seveda tisti, ki polni našo samozavest, katera je pa v današnjem svetu seveda zelo pomembna. Tudi v primeru, da se nam zgodijo razne nezgode, ki poškodujejo dele našega telesa, je v današnjih dneh ravno zaradi sodobne tehnologije mogoče hitro narediti popravke, ki zakrijejo, da se je karkoli zgodilo.

Zobna protetika tako zagotovo spada med te hitre popravke, saj nam le ta zagotavlja, da ne bomo brez zob. Nove zobe je seveda mogoče dobiti na razne načine, med katere spadajo implantati, prevleke in pa tudi mostički. To je seveda odvisno od posameznika in od tega, kaj zobozdravnik oceni, da je za nas najboljša rešitev. S temi raznimi posegi seveda hitro pridemo do čudovitega nasmeha.

Zobna protetika je torej rešitev, kamor se obrnemo, ko želimo poskrbeti, da bo naš nasmeh takšen, kot si želimo. Seveda moramo biti pripravljeni na to, da bomo za lep nasmeh mogli odšteti nekaj denarja, a če si tega res želimo, to seveda ne bo težava.

Implantat je odličen nadomestek za naš zob

Samozavest je tista, ki vpliva na naše obnašanje. Bolj kot smo samozavestni, posledično bo tudi naše obnašanje bolj samozavestno, za kar moramo seveda poskrbeti. Sam izgled zelo vpliva na našo samozavest, zato je pomembno tudi to, da poskrbimo za to, da bomo urejeni.

Implantat je tako odlična rešitev, ko zaradi raznih dejavnikov pride do tega, da nimamo svojega zoba. Le ta seveda poskrbi za to, da bo naš nasmeh kar se da hitro čudovit in nam le tega ne bo potrebno skrivati.

Implantat seveda zahteva določen postopek preverjanja, preden se ga vstavi. Implantacijo opravi oralni kirurg ali implantolog. Seveda pa je pred posegom potrebno opraviti vsaj panoramsko slikanje zob, v težjih primerih z manj kosti pa še 3D CT sliko.

Categories: splošno