PVC okna so idealen način za zasteklitev odprtega balkona. Ker so stanovanja navadno precej majhna, si veliko družin želi narediti karkoli je potrebno, da si stanovanje vsaj malce poveča in s tem pridobi nekaj dodatnih kvadratnih metrov bivalne površine. Čeprav pridobljena površina ni izredno velika, se pri stanovanju zagotovo pozna. Takšen tipo povečave stanovanja najlažje naredimo s pomočjo preureditve balkona.

PVC okna bomo tako uporabili tako, da bomo zasteklili balkon in s tem zunanjo površino, ki je prej služila sušenju perila ter okrasnim zunanjim rastlinam, spremenili v del dnevne sobe ali kuhinje. V določenih primerih so si posamezniki na balkonu uredili tudi manjšo otroško sobo. Seveda je potrebno balkon kasneje tudi izolirati, zaščititi tla in mu dodati ogrevanje.

PVC okna predstavljajo pele začetek prenove. Ker so izredno izolativna, bomo na takšnem preurejenem balkonu uživali tudi v mrzlih zimskih dneh. Poleg tega pa bomo zaradi velikih oken imeli obilo svetlobe, ki nm v turobnih dneh pride še kako prav.

Kritina Creaton za garažo

Kritina Creaton je idealna tudi za prekrivanje garaž ter ostalih delovnih objektov. Vedno več posameznikov si za zaščito svojih avtomobilov ob hiši zgradi pravcato garažo. Vanjo bodo lahko zapeljali enega ali več avtomobilov, ki jih bodo tako zaščitili pred mrazom, slabim vremenom in morebitnimi nepridipravi.

Kritina Creaton se bo na garažo odlično podala in se bo brez težav ujemala z kritino, ki se nahaja na strehi vašega doma. Čeprav mogoče ne bo popolnoma enaka, ima blagovna znamka Creaton veliko različnih tipov strešnih kritin, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne kupce.

Kritina Creaton je cenovno dostopna in precej ugodna. Slovenski prodajalci jo že leta ponujajo poleg ostalih strešnih kritin in imajo z njo same dobre izkušnje. Tudi krovci brez težav delajo z njo ter jo enostavno nameščajo na ostrešja slovenskih domov. Vsekakor jo priporočajo vsem nadaljnjim strankam.

Categories: splošno