Nekateri priznani proizvajalci ugajajo tako zahtevnim kot manj zahtevnim uporabnikom. Na področju čistilne opreme je to gotovo Karcher, ki ima izjemno prepričljiv hobi program, čeprav še bolj izstopa po svoji ponudbi za zahtevne profesionalne uporabnike. Kaj lahko najdemo v hobi programu?

Med najbolj priljubljene izdelke celotne linije znamke Karcher se uvršča visokotlačni čistilec Karcher K 5, ki je namenjen zahtevnejšim domačim uporabnikom. Visokotlačni čistilci so vsestransko uporabni in predstavljajo skoraj obvezno opremo za vsakogar, še posebej dobro pa se v tej zahtevni vlogi obnese visokotlačni čistilec Karcher K 5, ki se uvršča med naprednejše naprave te vrste. Že v osnovi ponuja naprava zanesljivo in zmogljivo čiščenje raznih trdovratnih madežev na zunanjih površinah, še več uporabnosti pa prinašajo razni priključki, ki jih lahko uporabimo. Pravzaprav prinaša visokotlačni čistilec Karcher K 5 nekaj takšnih razširitev morda že v kompletu, lahko pa jih kupimo tudi posebej.

Karcher pa je znan tudi po drugih izdelkih, ki bi jih lahko uvrstili kar nekam na mejo med hobi in profesionalni program. Zelo priljubljena izbira zahtevnejših uporabnikov je industrijski sesalec, ki se lahko redno kosa z velikimi obremenitvami. Že res, da je industrijski sesalec namenjen v prvi vrsti profesionalnim uporabnikom, a tudi v hobi programu najdemo prepričljive izvedbe, ki bodo kot nalašč za zahtevnejše domače uporabnike. Industrijski sesalec mora biti kos zahtevnim opravilom in redni uporabi, pri domači rabi pa pričakujemo predvsem zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo. Vse te odlike lahko najdemo pri izdelkih, ki se uvrščajo v višji kakovostni rang, tudi če niso nujno uvrščeni v profesionalni program.

Znamka Karcher je najboljša izbira za tiste, ki pri izbiri čistilne opreme nočejo sklepati kompromisov. Tudi v hobi programu in celo v nižjem cenovnem razredu namreč najdemo prepričljive izdelke, ki bodo navdušili tudi nekoliko zahtevnejše domače uporabnike pri dolgoročni uporabi.

Categories: splošno