ZenBook nam omogoča pripravo več kreativnih projektov. Kdor je umetnik po duši rad ustvarja in se sprošča ob izdelavi različnih stvari. Če dovolj dobro razvijemo svojo ustvarjalno žilico, si lahko s pravilnim izobraževanjem zagotovimo, da nas poklicna pot popelje v zanimive in ustvarjalne vode, kjer bomo vsakodnevno delali na zanimivih projektih.

ZenBook bo tu naš odličen sopotnik, saj bomo z njegovimi naprednimi lastnosti imeli možnost razvijanja idej v programih kot je Adobe InDesign. To je program, ki nam omogoča pripravo različnih izdelkov za tisk, računalnik ali telefon. Velikokrat ga uporabljajo grafiki in oblikovalci, saj z njim lahko oblikujemo knjige, brošure, revije in vse kar si zamislimo.

ZenBook bo s pomočjo InDesigna pripravil odlične izdelke, ki jih bomo kasneje natisnili. Pomembno je, da ima računalnik dovolj zmogljiv procesor, da ima vgrajen SSD disk in da ima dovolj zmogljivo grafično kartico, ki nam bo omogočala hitro in enostavno odpiranje programa, vstavljanje slik in različnih tekstov. Pri profesionalnih oblikovalskih programih je hitrost računalnika ključna za kvalitetno delo.

Refurbished računalniki v spletni ponudbi

Refurbished računalniki so zelo malo poznani, saj večin kupcev ne pozna njihovih lastnosti in prednosti. Veliko ljudi sploh še ni slišalo za izraz refurbished. To je namreč izraz, ki se uporablja za napravo, ki je bila popravljena ter dodelana. To se zgodi tudi z računalniki, za katere so ugotovili, da imajo določeno tovarniško napako in so jih morali popraviti že pred prodajo.

Refurbished računalniki so seveda še vedno dobri računalniki. Dobili pa jih boste po veliko bolj ugodni ceni, kot se prodajajo računalniki v redni prodaji. Najbolj je, da za refurbished računalnike pogledate na splet, saj ima veliko spletnih prodajalcev tudi ta razdelek

Refurbished računalniki je izraz, ki se uporablja na splošno za vse računalnike, tudi za prenosnike. Zato lahko ponudbo pregledajo vsi, kisi želijo imeti dober nov računalnik po ugodni ceni.

Categories: Drugo