Veliko strank misli, da je viličar le delovni stroj, ki potrebuje le gorivo in pri servisu le menjavo olja in čistilca. Marsikdo pa ne ve, da so električni viličarji izredno iskani, še posebno v prehranski industriji, ker ne povzročajo plinov in hrupa. Njihovo obratovanje je čisto, kar je pri delu s hrano še kako pomembno. Viličarji na električni pogon dobivajo elektriko preko električnega kabla, medtem ko nekateri viličarji dobivajo električni tok preko akumulatorja.

 

Električni viličarji imajo sila enostaven pogon. Njihovi elektromotorji so izredno kvalitetni in varčni, saj sta servis in vzdrževanje bistveno cenejša, kot pri ostalih konkurenčnih viličarjih. V njem je le toliko elektronike, ki je potrebna za brezhibno delovanje. Če iščete manjši viličar za delo v manjših skladiščih, izberite električni viličar, katerega obratovanje je zagotovo cenejše kot pri ostalih. Če pa boste izbrali viličar z napajanjem preko kabla vedite, da ima omejen radij dela.

 

Indos viličar je odličen za vsakodnevno rabo v skladiščih

 

Ni ga skladišča, ki ne bi imelo Indos viličarja. V praksi se je izkazalo, da je Indos viličar odlična izbira za številne uporabnike viličarjev in podobnih naprav in je praktično primerna prav za vsakdanjo rabo. Uporaba takšnih viličarjev je zelo preprosta za upravljanje, čeprav z njimi lahko opravljate tudi nekoliko težje naloge. Viličarja lahko dobite na številnih lokacijah, možni so nakupi ali najemi, po uporabi pa zagotovo profesionalni servisi, popravila in rezervni deli.

 

Indos viličar ima navadno dizelski pogoj, kar pomeni, da spada med varčnejšo vrsto viličarja, ker pri svojem delu ne porabi preveč goriva. Za takšno vrsto viličarja je značilno, da ima vgrajen hidravlični pomik levo in desno. Lahko prenese približno 1200 kilogramov teže, svoje vilice oziroma tovor pa lahko dvigne vse do treh metrov. Torej je idealen tudi za vse vrste skladišč, kjer je potrebno stalno prestavljati tovor iz police na police.

Categories: Drugo