Najprepoznavnejša blagovna znamka traktorjev v Sloveniji je Zetor. Zaradi enostavne uporabe in nizkih stroškov vzdrževanja so traktorji Zetor močno priljubljeni. V Sloveniji jih je po neuradnih podatkih okoli 20 000. Prav tako kot traktorji pa so priljubljeni tudi Zetor rezervni deli

Podjetje Zetor je uvedel več inovacij v traktorjih in njihovi opremi, kot je, recimo, varnostna kabina. Traktorje Zetor pa ne proizvajajo samo na Češkem, ampak tudi v Argentini, Indiji, Burmi, Zairi, Iraku in Uragvaju.

Tradicija traktorjev Zetor traja že skoraj 72 let. Leta 1946 so registrirali Zetorjevo znamko. Do današnjega dne so izdelali več kot 1.3 000 000 traktorjev. Na slovenskem trgu so njihovi traktorji prisotni že desetletja, prav tako Zetor rezervni deli. Leta nazaj je bil najbolj prodajan traktor pri nas. Le kdo ne pozna zelenega traktorja z okroglimi lučmi.

Zetor traktorji posebej izstopajo s preprostimi servisnimi opravili, ne glede na velikost okvare.

Zetor rezervni deli so lahko dobavljivi, relativno poceni in čas njihove dobave je razmeroma kratek.

Zetor rezervni deli so velika prednost te znamke. Podjetje Zetor cilja na dolgo življenjsko dobo in trdoživost svojih proizvodov, traktorjev.

Podjetje Zetor mora svojim uporabnikom nuditi dobro podporo z Zetor rezervnimi deli, še posebno pri nas, ker je znamka zelo priljubljena. Vedno pa niso vsi traktorski rezervni deli enostavno dostopni. Podjetje Zetor preko svojih serviserjev in zastopnikov poskrbi za hitro dobavo rezervnih delov. To je velika prednost za traktoriste, saj se na traktor močno zanašajo. 

Zetor rezervni deli so zaslužni za to, da se lahko na traktor zanesete tudi takrat, ko so bolj obremenjeni.

Zetor rezervni deli so kvalitetni in originalni deli. Res je, da so nekoliko dražji od ponaredkov, vendar se na ponaredke ne morete zanesti.

Zetor rezervni deli vas ne bodo pustili na cedilu, na voljo pa so vam tudi v spletni prodajalni dobrega ponudnika. 

 

Categories: Drugo