Najverjetneje je vsem prav dobro znano, da Soča velja za eno od najlepših rek na svetu. Po drugi strani pa reka ni znana samo po svoji izjemno lepi barvi in čistosti, temveč ponuja tudi odlične pogoje za rafting. Rafting Soča tako ni poznan samo pri nas, temveč se zanj zanimajo tudi številni tujci. 

Rafting Soča pa je še toliko bolj priljubljen, ker poteka v enem od najlepših krajev pri nas. V njem vam na voljo ni samo prelepa reka, raftanje po njej ter sprehodi ob njej, temveč še veliko drugih aktivnosti, ki so bolj ali manj prepojene tudi z adrenalinom. 

Poleg raftanja na reki Soči se lahko v Bovcu prijavite tudi na skok s padalom. Čeprav nekateri med vami še vedno dvomite v varnost tovrstnih podvigov, pa morate vedeti, da organizatorji pri tem uporabljajo najbolj kakovostno in najvarnejšo opremo, ki vam je v tem hipu na voljo. 

Skok s padalom – Bovec je odlična izbira 

Skok s padalom je odlična izbira za vas, še zlasti pa v primeru, da imate radi občutek brezmejne svobode. Pri nas je kar nekaj krajev, kjer vam je ta aktivnost na voljo. A skok s padalom Bovec je verjetno ena od najboljših izbir pri nas v tem hipu. To bi vam znali povedati tudi vsi tisti, ki so se skokov s padali udeležili na več mestih. 

Na skok s padalom Bovec se lahko prijavite tudi pri spletnih ponudnikih, ki pa jih ni malo in prav vsi vam ponujajo odlično izbiro. Najbolje je, da vsaj malce pokukate tudi na spletni forum, kjer boste našli veliko informacij o tem, katerega ponudnika si je najbolje izbrati in zakaj. 

Skok s padalom v Bovcu marsikoga navdušuje tudi zato, ker ve, da se bo lahko pogled skoka v tandemu lahko udeležil še drugih adrenalinskih podvigov, na primer raftanja na prelepi Soči. 

 

Categories: Drugo