Zetor rezervni deli so na voljo v različnih trgovinah, kjer prodajajo rezervne dele za kmetijsko mehanizacijo. Ko peljemo traktor na vsakoletni servis, nam serviser po temeljitem pregledu pove, katere dele bo potrebno zamenjati. Rezervni deli seveda niso najbolj poceni. Sak kupec pa si želi opraviti čim cenejši nakup, saj navadno nima veliko denarja, da bi ga brezglavo trošil. 

Zetor rezervni deli se delijo na tiste cenejše in tiste, za katere bomo morali odšteti več denarja. Če kupec nima dovolj denarja za originalni rezervni del, se lahko odloči tudi za nadomestke, ki so izdelani ravno tako, kot originalni. Nekateri serviserji ne podpirajo nadomestkov, saj pravijo, da z njimi traktorji slabše delujejo. 

Zetor rezervni deli naj bodo, če se le da originalni, saj le originalen rezervni del lahko zagotovi dolgo življenjsko dobo traktorja. To je pomembno še zlasti takrat ko smo za novi traktor plačali ogromno denarja. Nihče si namreč ne želi, da bi se mu novo vozilo pokvarilo zaradi slabega rezervnega dela, ki ga je uporabil.  

 

Rezervni deli za BSC kosilnico nadomestijo okvarjene dele

Rezervni deli za BSC kosilnico so pomembni za primere, ko se nam po nesreči zgodi, da svojo BCS kosilnico zlomimo, udarimo ali pokvarimo. Ker je to kosilnica, ki se uporablja tudi na zelo strmih in nepreglednih predelih, se nam lahko zgodi, da med košnjo zadenemo kakšen kamen ali se zapletemo v kakšno debelejšo vejo. 

Rezervni deli za BSC kosilnico nas bodo v takem primeru rešili, saj bomo z njimi lahko popravili okvarjeno kosilnico. Če se nam kosilnica pokvari ravno v času košnje, je to izredno neprijetno, saj nam njena okvara onemogoča, da bi dokončali delo. 

Rezervni deli za BSC kosilnico so na voljo v vsaki trgovini s kmetijsko mehanizacijo, kar pomeni, da bomo pri hitrem ukrepanju in popravilu, svojo BSC kosilnico lahko uporabljali že naslednji dan. 

 

Categories: Drugo