Potovanje z avtodomom je postalo danes izjemno priljubljen način preživljanja dopusta, saj nam omogoča spoznavanje novih krajev na prav poseben avanturističen način. Poleg tega, da lahko z njim izkoristimo vsak trenutek v naravi, pa nam še vedno zagotavlja določeno mero zasebnosti. Če pa se želimo v našem avtodomu čim bolje počutiti, potem je v vročih poletnih mesecih strešna klima za avtodom nujno potrebna.

Na trgu lahko zasledimo različne blagovne znamke strešnih klim za avtodom, ki jih sicer lahko namestite na katerokoli počitniško vozilo. Strešna klima za avtodom velja za kompaktno napravo, ki je relativno majhnih dimenzij, pri čemer lahko izbirate modele z oknom ali brez. Pomembno je, da vam bo takšna klimatska naprava učinkovito hladila vaš avtodom tudi, ko boste bili parkirani v avtodomu ali na parkirišču, zato mora imeti minimalno porabo. Napajanje je mogoče preko priključka na 220-240V, upravljanje pa je izjemno enostavno, ročno, preko daljinskega upravljalnika ali WiFi-ja.

Truma za večje udobje na poti

Medtem, ko smo si še nedolgo nazaj težko predstavljali potovanje z avtodomom ali počitniško prikolico v hladnejših mesecih, pa je danes z grelniki različnih blagovnih znamk to postalo nekaj povsem običajnega. Še več! Zahvaljujoč grelnikom Truma se vam ni potrebno odreči nobenemu udobju in se počutite kot doma, ne glede na zunanje temperature, saj vam ogrevajo vozilo na najbolj enostaven in učinkovit način.

Blagovna znamka Truma je znana po svojih izjemno kakovostnih in zmogljivih proizvodih, hkrati pa jo odlikuje izjemna inovativnost. Prepričani smo, da se v njihovi ponudbi najde rešitev prav za vsako vozilo. Tako so vam na voljo plinski grelniki in klimatske naprave za avtodome, počitniške prikolice, tovorna vozila, delovne stroje in plovila. Njihovi grelniki vam omogočajo avtomatsko nastavitev temperature v vozilu, časovni zamik, izbira načina gretja in še mnogo več. Z grelniki Truma boste poskrbeli tudi za vedno toplo vodo v vašem avtodomu.

Categories: Drugo