Panelni parket so na trgu označeni kot troslojni končno obdelani parketi večjih dimenzij. Narejeni so iz zgornje plasti trdega plemenitega lesa ter dveh plasti podloge, na primer iz masivnega lesa, vezane plošče ali pa iz smreke.

Panelni parket so med kupci priljubljena vrsta parketa, saj se ponašajo s kar nekaj ključnimi prednostmi. Takšna vrsta parketa je v primerjavi z drugimi vrstami kar za nekaj evrov cenejša. Ključna prednost panelnega parketa je tudi izjemno hitro polaganje.

Panelni parket so znani po svojem klik sistemu. Ta omogoča, da se parket lahko polaga brez lepljenja oziroma plavajoče. Panelni parket je tudi že končno obdelan ter ga zato ni potrebno še dodatno brusiti in lakirati. Vsekakor pa se ga lahko obnovi, ker dopušča brušenje gornje površine. Pobrusite ga lahko celo do trikrat. Po najnižji ceni vam je na voljo v spletni prodajalni.

Olje za parket kupite v spletni prodajalni

Olje za parket je praviloma namenjeno za čiščenje, osveževanje in ne nazadnje tudi za obnovo zaščitnega premaza na oljenih lesenih talnih oblogah. Z dobro izbranim oljem za parket boste poskrbeli za profesionalno zaščito ter osvežitev parketa.

Olje za parket mora biti torej kakovostno izbrano. Dobra in ugodna ponudna takšnega olja vam je na voljo tudi v spletni prodajalni. Z oljem za parket boste leseno površino hkrati očistili, regenerirali in osvežili. Kakovostno olje doda še voske, ki so potrebni pred dobro zaščito pred umazanijo in tekočinami.

Pri nakupovanju olja za parket se osredotočite na olje, ki je označeno kot vzdrževalno. Vzdrževalno olje za parket je predvsem namenjeno obremenjenim površinam oljnega parketa. Pri izbiri lahko pazite tudi na to, da je izbrano olje za parket narejeno na osnovi naravnih olj in rastlinskih voskov. Če boste olje pravočasno in redno uporabljali na svojem oljnem parketu, potem boste s tem na učinkovit način preprečili zamudno obnavljanje parketa.

Categories: splošno