Prenosna posteljica je odličen pripomoček za vsakega starša. Prenosna posteljica je zelo praktična in uporabna. Z njo lahko malčka vzamete vse povsod s seboj, naj si bo to ko odidete po opravkih, na obisk ali pa na kakšno potovanje. 

Prenosna posteljica je na voljo v različnih barvah, velikostih in oblikah. Odlična je za družine, ki veliko potujejo. Prenosna posteljica, je super pripomoček za vsakega starša, ker se enostavno in hitro zložijo. Zaradi svoje oblike in materiala ne zavzamejo veliko prostora, zato je odlična za shranjevanje. 

Otroški spanec je zelo pomemben, zato je nujno, da otroku omogočite domače okolje. Otroška posteljica vam bo to omogočila, saj se jo lahko namesti praktično povsod. Izbirate lahko med različnimi modeli, glede na velikost in starost vašega otroka. 

Voziček marela za enostavno pohajkovanje po mestu 

Voziček marela je znan po svoji funkcionalnosti, zato se večina staršev odloči za njegov nakup. Voziček marela je ergonomsko oblikovan, da lahko nudi udobje in varnost vašemu otroku, med sedenjem ali pa počitkom. 

Voziček marela je poznan tudi, kot športni voziček. Je zelo lahek in kompakten. Zaradi svoje oblike, teže in dimenzije je enostaven za prenašanje. Lahko, ga vzamete s seboj na razna potovanja, saj se enostavno zloži in ne zavzame veliko prostora, kar je odlično saj ga lahko spravite v avtomobil ali pa ga vzamete tudi na letalo. 

Voziček marela se velikokrat uporablja tudi kot nadomestni oziroma drugi voziček. To pomeni, da enega lahko enostavno pustite pri svojih starši in tako nimate težav s prenašanjem ostali vozičkov. Na tržišču so na voljo v različnih, barvah in velikostih. Voziček marela je enostavno vodljiv, zato na sprehodih ne boste imeli težav, če boste morda naleteli na neravno površino. 

Pomembno, pa je da se za nakup take vrste vozička ne odločite prezgodaj. Priporočljivo je, da je pri uporabi otrok star vsaj eno leto. Seveda, se ga lahko uporablja tudi prej, vendar samo občasno in ob pravilni uporabi. 

Categories: splošno