Dodatno zavarovanje Triglav lahko po novem sklenete tudi online ali pa kar preko telefona. Prijazni in ustrežljivi zavarovalni agenti vam bodo ustrezno svetovali ob izbiri paketa, ki bo najbolj primeren za vas in vašo celotno družino.

Dodatno zavarovanje Triglav lahko sklene vsak , ki ima urejeno predhodno že obvezno zdravstveno zavarovanje, je državljan Republike Slovenije in ima urejeno stalno prebivališče. Sklenitev  dodatnega zavarovanja Triglav , se priporoča pri prenehanju statusa študenta, ob dopolnitvi 26-ga leta, pri prvi in redni zaposliti. V primeru, da niste bili oziroma niste imeli urejenega dopolnilnega zavarovanja več, kot en mesec potem se pojavi trimesečna čakalna doba. V tem časovnem obdobju zavarovalnica ne krije zdravstvenih storitev in medicinskih pripomočkov, tako da boste primorani v primeru nezgode in neurejenem dodatnem zavarovanju Triglav, sami kriti vse stroške, ki nastanejo ob morebitni poškodbi ali nesreči.

Dodatno zavarovanje Triglav, vam bo ob sklenitvi pogodbe po zakonu veljalo eno leto z možnostjo podaljšanja, če se vi seveda za podaljšanje tudi odločite. Pri sklenitvi je potrebno upoštevati tudi tri mesečni odpovedni rok, v primeru prekinitve zavarovalne pogodbe.

Vzajemna dopolnilno zavarovanje 

Vzajemna dopolnilno zavarovanje je sedaj možno skleniti tudi preko telefona ali pa kar preko vaše pametne mobilne naprave. Poleg tega vam ob izbiri sklenitve preko telefona ali preko spleta nudijo še dodatne popuste na izbrane zavarovalne pakete. 

 Vzajemna dopolnilno zavarovanje nudi odlične ugodnosti glede zavarovanja za vas in vašo družino. Ob sklenitvi pogodbe za Vzajemna  dopolnilno zavarovanje vam dopolnilno zavarovanje velja eno leto, ko se to leto oziroma datum na katerega sklenili pogodbo izteče, se vam pogodba za Vzajemna dopolnilno zavarovanje avtomatsko podaljša, seveda če se vi s tem strinjate in pogodbo za Vzajemna  dopolnilno zavarovanje tudi podaljšate. Če želite pogodbo za dopolnilno zavarovanje prekiniti morate upoštevati tudi tri mesečni odpovedni rok.

Ko sklenete Vzajemna  dopolnilno zavarovanje, prične veljati tri mesečna čakalna doba, če ste bili morda več kot en mesec brez urejenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Categories: splošno