Menjava stekla na telefonu je pogosta izbira med uporabniki mobilnih telefonov, saj je ta opcija veliko cenejša in enostavnejša od ponovnega nakupa nove mobilne naprave.

Menjava stekla se naredi takrat, ko je ekran počen, popraskan ali pa ne deluje več tako kot je včasih. Menjava stekla se lahko opravi doma, če gre na primer za zaščiteno steklo, če pa se gre za steklo ekrana mora to opraviti strokovnjak na izbranem servisu.

Na servisu menjavo ekrana opravijo zelo hitro in kvalitetno. Menjava stekla je po navadi opravljena v parih urah, tako da lahko napravo prevzamete že isti dan nazaj. Ob servisu vaše mobilne naprave vam nudijo drugo začasno mobilno napravo, katera vam bo omogočala še naprej nemoteno opravljanje obveznosti.

Na tržišču obstaja veliko različnih ponudnikov zaščitnih stekel, ki so namenjeni prav vsem modelom mobilnih naprav. 

Ob menjavi stekla vam servisi nudijo tudi garancijo, tako da vam ob morebitnem nezadovoljstvu omogočajo, da napravo ponovno brezplačno prinesete nazaj na popravilo.

Huawei servis Ljubljana

Huawei servis Ljubljana nudi ogromno različnih storitev, ki bodo omogočale in poskrbele, da bo vaša naprava še naprej brezhibno delovala vi pa jo boste brez skrbno uporabljali še naprej.

Huawei servis Ljubljana ni specializiran samo za popravilo Huawei naprav temveč tudi ostalih znamk. Če vam vaša pametna naprava nagaja ali ne deluje tako, kot včasih potem bo servis to težavo odpravil.

Op popravilu vaše naprave vam nudijo dolgo garancijo, ki vam omogoča ponovno vračilo naprave na servis in to brezplačno, če slučajno s popravilom niste zadovoljni.

Huawei servis Ljubljana nudi hitro in enostavno popravilo. Popravila so večinoma opravljena že v parih urah ali pa najkasneje v enem dnevu, seveda če se ne gre za resnejšo ali bolj zahtevnejše popravilo.

Ob popravilu, boste prejeli nadomestno mobilno ali katerokoli drugo napravo, ki vam bo v času popravila vaše naprave omogočala brezskrbno uporabo in opravljanja obveznosti.

 

Categories: splošno