Pri opremljanju doma smo včasih zelo zahtevni, včasih pa si lahko privoščimo nekaj več svobode in posegamo po opremi, ki ima recimo večjo dekorativno vlogo. Zelo premišljeno moramo krmariti med različnimi zahtevami oziroma prioritetami, vedno pa lahko računamo na to, da bo možno najti idealno rešitev za določen primer. Tako imamo vedno veliko možnosti pri izbiri stolov za različne stanovanjske prostore.

Stoli za jedilnico

Jedilni stoli zahtevajo kar nekaj premisleka. Izbrati moramo kakovostne in vzdržljive stole, ki jih bomo redno uporabljali skozi več let. Poleg tega pa morajo biti stoli za jedilnico tudi lepo oblikovani in se skladati s preostalo opremo v prostoru. 

Vseeno lahko izberemo dokaj enostavne lesene stole, ki bodo že odgovorili na vse potrebe pri uporabi pohištva v tem prostoru. Stoli za jedilnico načeloma dopuščajo kar nekaj svobode pri izbiri, če smo seveda dovolj pozorni na to, da izberemo vzdržljive in funkcionalne kose.

Vrtni stoli

Precej enostavni so lahko tudi vrtni stoli, ki jih navsezadnje ne uporabljamo prav pogosto. So zelo dobrodošli v poletnem času, ko želimo posedati na soncu, pa tudi v drugih letnih časih potrebujemo ustrezno opremo za svojo teraso ali balkon. Elegantni vrtni stoli lahko prepričajo vsakega uporabnika, ne da bi morali posebej brskati po višjem rangu te ponudbe.

Na voljo imamo mnoge dokaj enostavne stole, ki se v tej vlogi odlično obnesejo. Pogosto so to seveda posebej oblikovani vrtni stoli, ki so narejeni prav za ta namen.

Drugi stoli

V stanovanju potrebujemo še nekaj drugih vrst stolov. Včasih res lahko ponudi odličen učinek že enostavno in cenovno ugodno pohištvo, sploh če gre za stole, ki jih ne nameravamo redno uporabljati za dolgotrajno sedenje. Tako je recimo pametno imeti na zalogi kakšne dodatne zložljive stole ali druge stole, ki jih lahko hitro uporabimo, če dobimo kakšne nepričakovane obiske. 

Categories: splošno