Vsak si želi imeti čudovito in stilsko kopalnico. Še posebej ženske preživijo veliko časa v kopalnici, no v današnjih časih jih tudi moški dohajajo v času preživetem v kopalnici. Vsi prostori skupaj sestavljajo celoto in odražajo naš okus, značaj in stil, zato tudi pri izbiri ploščic ne pozabite  najprej na svoje želje, a jih kljub temu usklajujte  s kopalnico in preostalim dizajnom interjerja. 

Kako opremiti kopalnico in katere keramične ploščice izbrati ?

Keramika za kopalnice je na voljo v različnih barvnih odtenkih, vzorcih, teksturah, dimenzijah in materialih. Tudi tisti z najbolj prefinjenim in zahtevnim okusom najdejo nekaj zase. Najprej morate dobro proučiti pohištvo in dodatke, ki jih imate oziroma, ki ji boste imeli v kopalnici, če kopalnico opremljate na novo. 

Za kopalnico so najbolj priporočljive keramične ploščice v nežnih tonih, to so beli, bež ali pa svetlo rjavi odtenki. Zelo popularna barva za kopalnico je tudi črna, ki se jo dopolnjuje z drugimi barvnimi kontrasti. Za izgled bogate kopalnice ne potrebujete veliko, keramika za kopalnice ima tukaj ključen pomen in vlogo. Poskrbite, da se vaše kopalnice ne boste prekmalu naveličali in da vam bo ta vedno zanimiva. Ljudje se kaj kmalu naveličajo svojih kopalnic, zato nebo škodilo, če si boste pri opremljanju le te vzeli malce več časa.

Imitacija lesa in kamna na keramiki za kopalnico

Eden od najbolj aktualnih trendov v kopalnici je zagotovo vključevanje lesenih in kamnitih elementov. Proizvajalci vedno znova in znova nadgrajujejo svojo ponudbo imitacije lesa in kamna na keramiki, saj se ta trend vedno znova in znova vrača v modo.

Keramika za kopalnice ima lahko različne imitacije lesa in kamna. Na voljo so različne teksture in oblike, kot so kockasta oblika, podolgovata, mozaična oblika in še mnoge druge. Zelo popularna izbira keramike za kopalnice je tudi imitacija marmorja, marmor daje bogat in eleganten videz.

Categories: splošno