Vsestransko pohištvo je zelo priljubljeno, če ga res lahko z dobrim učinkom umestimo v vsako okolje. Le redki kosi so tako vsestranski, da lahko vedno pričakujemo dober rezultat, a vsekakor lahko najdemo tudi takšne izdelke. To so recimo barske mize, ki postajajo v sodobnih prostorih vedno bolj priljubljene. Pojavljajo se v praktično vsakem okolju, saj so elegantne, dokaj minimalistične in ne bodo v napoto, vseeno pa uspešno opravljajo svojo funkcijo.

Sodobne barske mize se odlično obnesejo tako v stanovanjskih prostorih kot v delovnem okolju. Zanimivo je, kako dobro jih lahko izkoristimo v praktično vsakem okolju, zato je vsekakor dobrodošla tudi pestra ponudba barskih miz in ostalega sorodnega pohištva, ki ga nudi recimo Marc-interieri.si.

Barske mize v stanovanjih

Zelo posrečene so predvsem barske mize v stanovanjskih prostorih. Pri urejanju tega okolja imamo veliko svobode, a hkrati tudi veliko odgovornost, da zagotovimo visoko kakovost bivanja, nemoteno uporabnost in lep izgled prostorov. To pomeni, da ne moremo posegati kar po vseh kosih pohištva, temveč moramo biti pri izbiri zelo pozorni. Se pa barske mize praviloma lepo podajo v praktično vsak prostor, kjer potrebujemo elegantno odlagalno površino in lep element za popestritev izgleda prostora.

Na voljo imamo raznovrstno pohištvo, s katerim dosežemo odlične učinke. To so lahko nizke klubske mizice, ki jih uporabljamo predvsem v dnevnih sobah, zelo priljubljene pa so tudi visoke barske mize in pulti, ki se pojavljajo v sodobnih kuhinjah.

Barske mize v poslovnih prostorih

Vse pogosteje se barske mize pojavljajo tudi v pisarnah in drugih sodobnih delovnih prostorih. Tam želimo oblikovati prijeten ambient z maksimalno funkcionalnostjo. Mize različnih vrst odlično odgovarjajo zahtevam okolja. Posebej posrečene so mize v okolju, ki ni namenjeno izključno opravljanju službenih opravil. Posebno kategorijo predstavlja še lounge pohištvo, ki prav tako vključuje domiselne mizice, ki svojo nalogo v zbirki te opreme odlično opravljajo. 

Categories: splošno